tisdag 21 april 2009

Stå kvar i kön

Hur många gånger har du inte svurit över att din kö i affären går långsammare än någon annan? Och hur många gånger har du inte bytt kö för att sen upptäcka att du hade tjänat på att stå kvar? Och hur många minuter har du egentligen sparat på att hela tiden när du köar hålla uppmärksamheten på din och dom andra köerna? Utnyttja istället kötiden till egentid!

Smält intryck från dagen, betänk om du har glömt något, tänk på dina barn eller fundera ut en överraskning åt din partner. Gör vad som helst, men låt bli att slösa bort din tid på att analysera köerna. Det blir snart din tur!

Någonstans läste jag ett tips om att du alltid ska välja den längsta kön så du får så mycket egentid som möjligt, men det tycker jag personligen är att gå för långt. Jag bjuder dock gärna på tipset om någon annan tycker det känns vettigt!

1 kommentar:

  1. Bra tips :) Och så vill jag tillägga de som står bakom en i kön och försöker stressa upp en för de tror att man ska göra fortare då. De klistrar sig på en som sniglar och suckar m.m. Mycket otrevligt. Bättre att fråga snällt om man inte kan gå före om man har så bråttom.

    SvaraRadera